Remontti- ja korjauspalvelut


Tarjoamme remontti- ja korjauspalveluja yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille Pohjois-Savossa. Toimipisteemme sijaitsee Pielavedellä, mutta FinMacGyver liikkuu helposti akselilla Pielavesi-Tervo-Keitele-Vesanto-Karttula ja korjaa tai remontoi näppärästi vankalla ammattitaidolla kotisi kuntoon! Hintamme sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.

Meidän mottonamme on, että sovitaan mitä tehdään ja tehdään mitä sovitaan: luotettavasti, sovitun aikataulun mukaisesti ja edulliseen hintaan. Vahvuuksiamme ovat sekä alalta kertynyt kokemus ja ammattitaito sekä panostus asiakaspalveluun ja -tyytyväisyyteen.

Muistathan, että kaikkiin kotona, vapaa-ajanasunnolla tai vanhempien / isovanhempien luona teetettyyn työhön olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen! Molemmat puolisot voivat tehdä kumpikin 2400 euron vähennyksen. Lue lisää verottajan sivuilta!Mirko Hauhia • FinMacGyver Oy

Asunnonmuutostyöt parantavat ikääntyvien ihmisten asumisviihtyvyyttä ja turvallisuutta

Tilaamalla meiltä remonttipalvelun, saat ohjeet ja vinkit miten voit huolehtia ikääntyvien vanhempiesi tai sukulaisten asumisviihtyvyydestä ja turvallisuudesta! Omakohtaisen kokemuksen kautta tiedämme, miten asunnosta tehdään esteetön ja turvallinen: leventämällä ovia ja kulkuväyliä, poistamalla kynnykset ja rakentamalla luiskat, lisäämällä valaistusta, asentamalla kylpyhuoneeseen turvakahvoja ja korotetut tai madalletut vesikalusteet.

Esimerkkejä asunnonmuutostöistä, joihin senioriasukkaat voivat sairastumisen tai vammautumisen myötä saada korvauksia: kynnysten poisto, ovien leventäminen, tukikahvojen kiinnittäminen ja WC- ja pesutilojen muutostyöt. Kysythän mahdollisista korvauksista oman kuntasi palveluneuvonnasta!

Esimerkkejä remontti- ja korjauspalveluista

 • Tapetointi ja/tai maalaus
 • Lattia-asennukset ja listoitukset
 • Keittiöremontit
 • Saunaremontit
 • Terassin rakentaminen

Tilaa maksuton suunnittelukäynti!

Ota yhteyttä ja tilaa FinMacGyverilta ilmainen kartoitus- ja suunnittelukäynti! Suunnittelu ei maksa mitään ja samalla kuulet kilpailukykyisen tarjouksen remontti- ja korjauspalvelun kustannuksista!

› Ota yhteyttä!


Soita tai lähetä viesti ja pyydä tarjous remonttipalvelusta!

FinMacGyver Oy - Mirko Hauhia
Puh. 040 534 6001mirko.hauhia@finmacgyver.fi

FinMacGyver Oy - Mirko Hauhia

  Nimi / Yritys

  Sähköposti

  Puhelin

  Palvelut

  Remontti- ja korjauspalveluPitopalveluKiinteistönhuoltoIlmakuvausKoneurakointiMetsuripalvelutPienkonekorjausTietokonehuoltoJotain muuta, mitä?

  Viesti

  Roskapostisuodatin

  Syötä tämä koodi captcha tähän kenttään

  Remontti- ja korjauspalvelut Pohjois-Savossa - hevostallin rakentaminen, FinMacGyver Oy

  Remontti- ja korjauspalvelut Pohjois-Savossa - hevostalli, FinMacGyver Oy

  Remontti- ja korjauspalvelut Pohjois-Savossa - puuportaiden rakentaminen mökille, FinMacGyver Oy

  Remontti- ja korjauspalvelut Pohjois-Savossa - Rantasaunan pohjatyöt, FinMacGyver Oy

  Remontti- ja korjauspalvelut Pohjois-Savossa - Rantasaunan rakentaminen, FinMacGyver Oy

  Remontti- ja korjauspalvelut Pohjois-Savossa - Rantasauna, FinMacGyver Oy