Kiinteistönhuoltopalvelut


Tarjoamme kiinteistönhuoltopalvelua yksityishenkilöille, yhteisöille sekä yrityksille Pohjois-Savossa. Toimipisteemme sijaitsee Pielavedellä, mutta FinMacGyver liikkuu helposti lähiympäristössä (Pielavesi-Tervo-Keitele-Vesanto-Karttula) ja huoltaa kiinteistösi! Hintamme sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron.


KIINTEISTÖHUOLLON PÄIVYSTYS 24/7 • Puh. 050 366 0012


Talonmies palveluksessasi!

FinMacGyver toimii myös talonmiehenä! Palvelut ovat nyt saatavilla taloyhtiöille ja yksityisille talonomistajille: nurmikon ja pensasaitojen leikkaus, lumityöt, syksyllä pihojen haravointi ja rännien puhdistus, kattotarkastukset, huolto- ja remontointihommat jne. Voit tilata palvelun kertaluontoisesti tai kysyä tarjouksen säännöllisistä hommista! Tilaamalla palvelun voit helposti huolehtia myös ikääntyvien sukulaisten asumisviihtyvyydestä ja turvallisuudesta!

Muistathan, että kaikkiin kunnostus-, remontointi- ja huoltotöihin tilatut palvelut kotona, vapaa-ajanasunnolla tai vanhempien / isovanhempien luona, voit hyödyntää kotitalousvähennystä! Jos ei hinta muutenkaan päätä huimaa, verohelpotuksella se on lähes ilmaista!Mirko Hauhia • FinMacGyver Oy

Vapaa-ajanasunnolle huoltopalvelut

Jos et ehdi, jaksa, pysty tai viitsi huolehtia vapaa-ajanasuntosi huolto- ja kunnostustöistä - tilaa paikalle talkkari FinMacGyver! Kiinteistönhuoltopalvelut voivat pitää sisällään rakennusten peruskunnossapitoa (esim. maalausta), piha- ja metsäalueiden hoitoa, rannan ja laiturin kunnostusta jne.

Tilaa maksuton suunnittelu!

Ota yhteyttä ja tilaa FinMacGyverilta ilmainen kiinteistönhuollon suunnittelu ja kustannusarvio! Suunnittelu ei maksa sinulle mitään ja samalla kuulet kilpailukykyisen tarjouksen kiinteistöhuoltopalvelun kustannuksista!

 

› Ota yhteyttä!


Soita tai lähetä viesti ja pyydä tarjous kiinteistönhuoltopalvelusta!

FinMacGyver Oy - Mirko Hauhia
Puh. 040 534 6001mirko.hauhia@finmacgyver.fi

FinMacGyver Oy - Mirko Hauhia

  Nimi / Yritys

  Sähköposti

  Puhelin

  Palvelut

  Remontti- ja korjauspalveluPitopalveluKiinteistönhuoltoIlmakuvausKoneurakointiMetsuripalvelutPienkonekorjausTietokonehuoltoJotain muuta, mitä?

  Viesti

  Roskapostisuodatin

  Syötä tämä koodi captcha tähän kenttään

  Kiinteistönhuoltopalvelut yksityisille Pohjois-Savossa - omakotitalot ja kesämökit, FinMacGyver Oy

  Kiinteistönhuoltopalvelu yksityisille Pohjois-Savossa - FinMacGyver Oy

  Kiinteistönhuoltopalvelut Pohjois-Savossa - Omakotitalot ja kesämökit, FinMacGyver Oy

  Kiinteistönhuoltopalvelut Pohjois-Savossa - Metsätyöt ja puunhakkuut, FinMacGyver Oy

  Kiinteistönhuoltopalvelut Pohjois-Savossa - Polttopuut kesämökille, FinMacGyver Oy

  Kiinteistönhuoltopalvelut Pohjois-Savossa - puutalkoot kesämökillä, FinMacGyver Oy