Ilmakuvauspalvelut


Tarjoamme ilmakuvauspalveluita sekä yksityisille että yrityksille Pohjois-Savossa. Toimipisteemme sijaitsee Pielavedellä, mutta autossamme on kääntyvät pyörät ja kuvaushinta sisältää voimassaolevan arvonlisäveron. Toimialueemme on akselilla Pielavesi-Tervo-Keitele-Vesanto-Karttula.

Kuvauskopterilla voi lentää n.25 minuuttia kerrallaan, minkä jälkeen se on tuotava alas akunvaihtoa varten. Kopterikameralla saamme kuvattua jopa 4K tasoista kuvaa ja valokuvat ovat tarkkuudeltaan 12 megapixeliä.

Kopterikameralla voi lentää maksimissaan 150m korkeudella, mutta pidätämme oikeuden olla suorittamatta kuvauslentoa mikäli emme voi olla varmoja lennon turvallisuudesta. Kopterilla ei myöskään voi lentää ja kuvata jos sataa tai tulee voimakkaasti. Tarkastamme aina kuvausalueen ennen kopterin ilmaan nostamista. Toimintamme on vastuuvakuutettua.

Ilmakuvauksella yritys saa ainutlaatuista mainosmateriaalia: kuvia nettisivuille, asuntojen tai kiinteistöjen myynti-ilmoituksiin tai yrityksen mainos- tai esittelyvideoihin. Kiinteistönvälittäjät voivat vauhdittaa kohteen myyntiä oli sitten kyseessä omakotitalo, kiinteistö, maatila, tontti tai metsäpalsta. Kopterikameralla tehtyä ilmakuvausta voi soveltaa useisiin käyttötarkoituksiin.

Tarkastuskuvaukset

Kopterikameralla voidaan kuvata ja tarkastaa metsä-alueet, sillat, tulva-alueet tai tieosuuksia. Isojen kiinteistöjen katto- tai piipputarkastukset voidaan myös tehdä luotettavasti kamerakopterilla. Piha- ja ympäristösuunnittelijat voivat käyttää ilmakuvaa suunnitelmiensa pohjana. Rakennustoimistot ja kaavoittajat hyötyvät ilmakuvakartoituksesta, esim. vesikattojen kuvaus tai uuden asuinalueen kartoitus. Kopterilla voidaan suorittaa tarkastuksia teollisuuskohteissa joihin pääsy olisi muuten vaikeaa, esimerkiksi korkean piipun tarkastus. Teolliset tarkastukset hinnoitellaan kohteen vaativuuden mukaan.

Esimerkkihintoja ilmakuvauksesta

Tässä muutama esimerkki kuvauskohteista ja ilmakuvauksen hinnoista. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron sekä matkakustannukset viidenkymmenen kilometrin säteellä (ylimenevät kilometrit 0,72€/km).

 • Yksityisasiakkaat: yksittäinen ilmakuva 100€ . Kaksi kuvaa 150€.  Mahdolliset lisäkuvat 30€/kpl. Kuva(t) toimitetaan digitaalisena joko pilvipalveluun tai sähköpostiin. Kuvasta asiakas voi teettää vapaasti kuvatuotteita. Asiakas voi paikan päällä jo valita mieluisat kuvat - toiminnallamme on siis 100% tyytyväisyystakuu!
 • Asunto- / kiinteistökuvat kiinteistönvälittäjille: 250€. Yhden tunnin kuvauskeikka kohteessa. Kiinteistönvälittäjä saa käyttöönsä suunnitelman mukaisesti otetut ilmakuvat (max.6kpl).
 • Tarkastuskuvaus: metsäalueen n.10ha kuvaus 580€.
 • Tarkastuskuvaus: Pienen kiinteistön kattotarkastus n.150€,
  ison kiinteistön kattotarkastus tuntityönä á 80€/h.
 • Videoeditointi: 80€/h. (Isompien tiedostojen toimitus pilvipalvelun kautta, tai levykkeellä).

Soita ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja miten sinä voisit hyödyntää ilmakuvausta omassa liiketoiminnassasi. Kuulet samalla kilpailukykyisen tarjouksen ilmakuvauspalvelusta!

 

› Ota yhteyttä!

Soita tai lähetä viesti ja pyydä tarjous kuvauskohteestasi!

FinMacGyver Oy - Mirko Hauhia
Puh. 040 534 6001mirko.hauhia@finmacgyver.fi

FinMacGyver Oy - Mirko Hauhia

  Nimi / Yritys

  Sähköposti

  Puhelin

  Palvelut

  Remontti- ja korjauspalveluPitopalveluKiinteistönhuoltoIlmakuvausKoneurakointiMetsuripalvelutPienkonekorjausTietokonehuoltoJotain muuta, mitä?

  Viesti

  Roskapostisuodatin

  Syötä tämä koodi captcha tähän kenttään